tisdag 17 augusti 2010

Hej dagboken.

I fredags var Love osocial men jag drog ut honom och träffade Ulla på uteserveringen på fregatten. Eftersom Ulla snart inte längre tänker vara värnhemsbo och vi pratat om att dricka en öl på fregatten i lite mer än ett år så tyckte jag att det var dags. Det var riktigt trevligt även om det är lite mycket stammiskänsla där. De flesta som är stammisr där verkar trevliga och det räcker med att vara trevlig tillbaka så är man lika accepterad som dem. Jaja. I lördags fick vi ett infall och kollade väderleksrapporten som sa att det skulle regna 0,1 mm/h. Eftersom det inte var så mycket regn så åkte vi till Köpenhamn där himlen öppnade sig. Vi åt och drack lite kaffe men vi kunde inte gå så långt. Vi kom i alla fall till Bankeråt som just nu är mitt favoritställe i Köpenhamn. Förra gången hade vi jättetrevligt där innan vi gick till wovenhandkonserten och när vi kom in i lördags spelade de Violator, typ hela albumet.

Inredningen där är så sjuk och mysig och rolig att vi hittills har sagt till varandra varenda gång att ett sådant ställe inte hade gått runt i Malmö. Vi tog bilder på katten som väntar vid toaletten och lamporna i andra rummet. Jaja. När vi skulle åka hem hade det hällregnat i ett par timmar så tåget blev hela tiden mer och mer försenat. Klockan var bara lite över tolv så vi tänkte äta något litet och istället ta nästa tåg. Det goda pizzastället hade stängt så det blev 7eleven och därefter gick vi till tågstationen. Hahaha. Där hade förra tåget fortfarande inte kommit och det ille inte komma heller. 5 minuter över två, två timmar försenat klämde vi oss på tåget med alla stackare som väntat sedan kvart i tolv.

På söndagen blev jag sjuk. Jag är fortfarande sjuk. Det är pest och pina att sitta i reception och svara i telefon med konstanta hostattacker. Min lösning just nu om det är externa samtal är att hellre koppla lite för mycket än lite för lite. Går jag över till överföringstillståndet på telefonen kan jag hosta en stund innan jag slår numret till den jag ska koppla till. Skitbra. Jag har fortfarande inte löst hur jag ska lyckas dölja min sjukdom för folk som kontaktar receptionen i fysisk form. Det är lite svårt att dölja täppt näsa och glansiga ögon då.

Men ja. Det är bara 8 dagar kvar på jobbet nu så jag tänker inte sjukanmäla mig. Jag kan sova i helgen. Nästnästa vecka börjar skolan igen och den har aldrig känts så avlägsen som idag. Jag kan knappt minnas hur jag brukar göra när jag söker csn. Massa grejer som måste tas tag i nu. Kul kurs framför mig i hoppas jag. Klinisk genetik. Ändå bra liksom. Användbart.

Nu ska jag sova och krya på mig och jag orkar inte läsa igenom vad jag skrivit så eventuella omöjliga meningar, syftningsfel eller felstavningar får tas med en nypa nässpray.

Här är bilderna från bankeråt:
Toalettkattan

En av alla lamporna

Inga kommentarer: